Mette Holmgaard

Mette Holmgaard har fået styrket ydelser og services, det har igangsat et omfattende ansigtsløft af den digitale identitet. Appli blev valgt som partner til at udvikle en ny digital løsning med nyt foto materiale. Der er blevet strategisk sparring for at styrke Mette Holmgaards fremtidige forretning.

Udfordringen

Mette Holmgaard havde en eksisterende hjemmeside i CMS systemet WIX. En platform der gjorde det svært at arbejde med SEO, samt at kunne indfri de uforløste forretningspotentialer der er hos Mette Holmgaard.

Mette Holmgaards målgruppe er primært virksomheder og i det offentlige der har en ledelse og en medarbejdestab. Så det var vigtigt at skabe en digital identitet, der tydeligt fortæller hvad Mette Holmgaard tilbyder, og synliggøre de muligheder der er i arbejdet med ledelses- og medarbejderudvikling. Der har været fokus på brugeroplevelsen samt en platformen der er nem at betjene.

Løsningen

Mette Holmgaard har fået en ny, moderne hjemmeside bygget i WordPress CMS med en WooCommerce webshop. Løsningen giver de besøgende muligheden for nemt at finde de informationer de søger. Derudover er det muligt hurtigt at udvide løsningen med række nye services.

Med andre ord er der skabt en topmoderne platform og ny identitet. En platform der tilgodeser brugernes behov, da den er nem at betjene, og samtidig løfter konvertering af både kendte og ukendte kunder.

Der er i forbindelse med etableringen af ny hjemmeside, blevet taget en række nye portrætfotografier og stemningsbilleder.

Hvis du vil have en yderst professionel hjælp ift. alt omkring din hjemmeside, vil jeg til hver en tid anbefale Jakob Nordstrøm. Jakob er meget lydhør over de ønsker, som jeg har og giver råd ift. de muligheder, der er. Han er dygtig og får en til at føle sig i trygge hænder. Jeg er meget tilfreds med hele samarbejdet og ikke mindst min nye hjemmeside og billeder.

Mette Holmgaard, Ejer

Kunden

Landsdækkende Aalborg virksomhed, der hjælper virksomheder og i det offentlige med ledelses- og medarbejderudvikling.