Mølholm Henriksen ApS

Mølholm Henriksen har igangsat en omfattende digital opgradering af deres hjemmeside med sigtet om at fastholde og vinde nye kunder. Appli blev valgt som partner til at udvikle en ny løsning samt give strategisk sparring for at skabe basen for Mølholm Henriksens fremtidige forretningsudvikling.

Udfordringen

Mølholm Henriksens tidligere hjemmeside var baseret på en gammel og umoderne infrastruktur, der gjorde det svært at udvikle virksomheden og tilbyde nye services til de eksisterende- og nye kunder. Derfor har det været et udtalt ønske og krav om, at udvikle en ny og moderne hjemmeside, der kan indfri Mølholm Henriksens mål for vækst i de kommende år.

Mølholm Henriksens målgruppe er primært erhvervsvirksomheder, som har ejendomme der skal serviceres og repareres, eller nyt der skal bygges. Så det var vigtigt at skabe en digital identitet, der tydeligt fortæller hvad Mølholm Henriksen tilbyder, og viser hvad de tidligere har lavet. Der har været stort fokus på brugeroplevelsen samt platformen skal være nem at betjene.

Løsningen

Mølholm Henriksen har fået en ny, moderne hjemmeside bygget i WordPress CMS, samt fået defineret en designguide, hvor fokus har været på bæredygtighed i farvevalg til hjemmeside og hjemmesideelementer. Der er blevet tegnet nyt logo, hvor udtrykket skulle vise at det er en håndværker virksomhed, samt taget billeder til brug på hjemmesiden. Der i forbindelse med nyt logo, blevet udarbejdet forskelligt materiale til brug ved tryk på firmatøj, og folie til bil.

Løsningen giver de besøgende muligheden for nemt at finde de informationer de søger. Derudover er det muligt hurtigt at udvide løsningen med række nye services.

Med andre ord er der skabt en topmoderne platform og ny identitet. En platform der tilgodeser brugernes behov, da den er nem at betjene, og samtidig løfter konvertering af både kendte og ukendte kunder.

Kunden

Landsdækkende håndværksvirksomhed fra Esbjerg, der gør sig i bygningsvedligehold og reparationer, samt større montage opgaver for virksomheder. Med mange års alsidig håndværks erfaring, levere Mølholm Henriksen slutresultater af høj kvalitet og flot finish.