Et konsulenthus der tilbyder digitale løsninger til virksomheder
Professionelle digitaliseringseksperter med mange års erfaring levere førsteklasses digitale løsninger til virksomheder.

Jeg har siden 1996 hjulpet virksomheder med at indfri digitale potentialer

Jeg hedder Jakob Nordstrøm, og i dag indfrier jeg digitale potentialer med nogle af markedets bedste samarbejdspartnere. Jeg er selv stærk på data, marketing automation og digitalisering. Sammen med en række specialister på mange andre digitale fagområder, tilbyder vi hos Appli digitale end-to-end løsninger til virksomheder. Sammen giver vi jer de bedste løsninger.

Levere til tiden

Hos appli har vi en effektiv transparent leveringsproces, hvor frister for leverancer er forventningsafstemt og overholdes.

Med på beatet

Med freelance konsulenter der er frontløbere på de nyeste digitale trends, og certificerede i de løsninger vi tilbyder, er din investering i digitalisering i trygge hænder.

Advancerede løsninger

Vi samarbejde med nogle af markedets absolut bedste samarbejdspartnere, så vi kan tilbyde din virksomhed de løsninger der out-performer dine konkurrenter.

Teknisk support

Med vores tekniske support kan du have ro i sindet, velvidende at din virksomhed er i trygge hænder. Vores team vil sikre den højeste kvalitetsservice.

Find ud af hvordan du digitaliserer virksomheden
Hvis du overvejer at sætte skub i din virksomheds digitalisering, kan du trygt stole på appli for levering af de bedste digitale løsninger og tjenester. Kontakt os i dag, så sikrer vi, at din digitalisering kører problemfrit og effektivt.

Tal gratis med en specialist

Eller ring på