Marketing Automation

Byg fundamentet for effektiv marketing automation med teknologi og data

Sæt strøm til kommunikationen på de kanaler hvor dine kunder befinder sig, og lad automatiserede flows styrke virksomheden. Og ved af bruge adfærdsdesign i kommunikationen øger vi omsætninigen.

Hvorfor Marketing automation

Skyd genvej og skab positive resultater med vores specialistviden.

Hos Appli hjælper vi med at få sat strøm til marketing automation. Vi sørger for at din kommunikationsstrategi omsættes til handling, og bliver forankret i virksomheden. Har du ikke selv ressourcerne til det, kan du trygt bruge os.

Marketing automation aktiviteter styrker dit forhold til dine kunder og fastholder dem i længere tid. Selv simple flows kan betyde meget på bundlinjen.

Hvad er Marketing Automation?
Marketing automation er en disciplin der giver virksomheder mulighed for målrette kommunikationen mod kunder med automatiserede beskeder på tværs af e-mail, mobile app, web, online annoncering, sociale medier og direct mail.

Spar penge med en foranalyse

Med en foranalyse undgår I at arbejde på marketing automation projekter der ikke giver de ønskede resultater, samt fejlinvesteringer.

Alt for mange virksomheder igangsætter digitale projekter baseret på antagelser, og ikke indsigter, det kan være dyrt. Hos Appli anbefaler vi at du investere i et foranlyse projekt, så du kan få kvalificeret om de antagelser er de rette. Nedenstående er et eksempel på et foranalyse projekt.
1
Analyse
Spørgeramme sendes til deltagere inden workshop.

Besvarelserne vil danne grundlag for det videre arbejde i workshoppen.

Spørgeramme bestående af 4 kategorier, med 20 spørgsmål. Det tager kun 5 minutter at gennemføre.
2
Mini workshop, del 1
1/2 dag - virksomhedens markerting automation (MA) strategi kortlægges, samt gennemgang af resultater fra analysen.

Har vi en fælles forståelse af virksomedens MA modenhed?
Hvilke data har vi tilgængelige?
Hvilke data mangler vi?
Hvordan indsamler vi data?
3
Mini workshop, del 2​
1/2 dag - Identifikation af udfordringer, værdi-tilbud, forventninger og ønsker til arbejdet med marketing automation MA.

Prioritering af MA indsatser.
Hvilke MA initiativer abejder vi med?
Opstilling af økonomiramme.
4
Handlingsplan
Møde hvor Handlingsplan og anbefaling til nye MA initiativer præsenteres.

Drøftelse af mulige næste skridt.
Hvad er budgetanbefalingen?

Vi samarbejder med nogle af markedets stærkeste partnere og teknologier for at kunne levere løsninger der er værdiskabende.

Hos Appli kommer vi langt alene, men endnu længere i samarbejde med stærke samarbejdspartnere og teknologier. Vi arbejde hele tiden på at forbedre os, så du som kunde får tilknyttet specialister der er blandt de bedste i markedet.

Tal med os

Find ud af hvordan du kan komme i gang med marketing automation

Hvis du overvejer at sætte skub i din virksomheds digitale kommunikation, kan du trygt stole på appli for levering af de bedste kommunikationsløsninger og tjenester. Kontakt os i dag, så sikrer vi, at din digitale kommunikationsstrategi kører problemfrit og effektivt.

Tal gratis med en specialist

Eller ring på