Teknologi og samarbejde

Vi har specialiceret os i nogle af markedets bedste digitale teknologier og samarbejder med specialister

Med freelance konsulenter der er certificerede i de løsninger vi tilbyder, er din investering i digitalisering i trygge hænder. For at kunne indfri din virksomheds fulde digitale potentiale, har vi et stærkt samarbejde med andre specialister, der har kompetencer vi ikke selv har. 

High-End kommunikationsværktøj til virksomheder

Hos Appli er vi Mapp Cloud certificeret partner. Vi mener at det er den kommunikationsplatform der er blandt en af de bedste når man vil arbejde på flere kanaler. Man er hurtig i gang med at kunne skabe prisvindende resultater.

Platformen består af tre sammenhængene dele – Aquire, Intelligence og Engage.

Aquire

  • Fra ukendt til kendt bruger.
  • Indsamle adfærdsdata via hjemmeside og i mobil Apps, på tværs af egne brands.
  • Find flere nye kunder der ligner jeres mest værdifulde kunder.
  • Opbyg dynamiske kundelister der automatisk skydes til betalt annonceringskanaler (Google Ads, Adform m.fl.) og marketingautomation kanalen (Mapp Engage m.fl.)

Intelligence

  • Opnå en grundig forståelse af jeres kunders adfærd, hvilket giver mulighed for at kunne handle derefter.
  • Byg kundesegmenter på baggrund af indsigter og forudsigelser. 

Engage

  • Kommuniker med dine kunder via e-mail, SMS, mobile push, web push og print.
  • Automatiser din kommunikation på tværs af alle de kanaler du kommunikativt er i berøring med dine kunder på.
  • Individuelt tilpasset kommunikation der afsendes på det tidspunkt, hvor der er størst sandsynlighed for at kunden ser det.

INDSAMLE ⭢

Analysere ⭢

Aktivere

Analyse værktøj med stor portion "oomph"

Hos Appli er vi InsightsRadar certificeret partner. Ved hjælp af InsightsRadar kan vi identificere de indsatser du skal have fokus på, så får du mest ud af investeringen i digitalisering.

Nysalg

54% af kunderne fokuserer på en stærk kunde oplevelse, når de skal vælge leverandør, og hele 86% er villige til at betale mere for bedre kunde oplevelser. Værktøjets Stakeholder og GAP Analyse sikrer dette ved at styrke kundens beslutningsgrundlag, identificere nye forretningsmuligheder.

Leverancer

Mange projekter når ikke i mål, studier viser +60% fejler. En af hovedårsagerne er en dårlig involvering af organisationen forud for opstart og undervejs. Med Baseline og GAP målinger, sikrer værktøjet en bred involvering, nye og bedre indsigter I ikke har idag, en ny risikostyring og smart proaktiv early warning.

Fastholdelse

85% misser vækstmulighederne hos kunderne. De fleste har fokus på tilfredse kunder, men ligeså vigtigt er det, at sikre en “villighed til at ændre”, samt styrke kundens beslutningstillid. Kunder med større beslutningstillid er 2,6 gange mere tilbøjelige til at købe. InsightsRadar stiller dig langt bedre i realiseringen af disse 3 forhold.

Buyer Enablement

Kunder foretrækker leverandører, der giver dem den rigtige information og inspiration, designet til at gøre hver kritisk opgave i købsprocessen nemmere. Denne type support viser kunderne, at forandring ikke kun er ønskelig, nødvendig men også mulig. Leverandører, der leverer Buyer Enablement indhold, øger beslutningstilliden med 4x.

Beslutnings Tillid

Værktøjet hjælper dig med at styrke dine kunders tillid i deres evne til at gennemføre beslutninger.  Det styrker din virksomhed, du vil ikke kun adskille dig fra konkurrenterne, men vil være bedre positioneret til at drive vækst. 60% af kunderne ikke har tillid til salgsprofessionen, 81% har større tillid til virksomheder, der gør noget extra.

Kundeprofil analyser der øger afstanden til konkurenterne

Hos Appli hjælper vi med at få sat ansigt på dine kunder i samarbejde med Mette Holmgaard. Ved hjælp af den værdifulde indsigt en kundeprofil analyse giver din virksomhed, kan vi justere dine kunders adfærd til det vi ønsker de skal gøre.

Adfærdsdesign

Adfærdsdesign handler om at designe vores kunders adfærd, så vi kan hjælpe dem med at foretage ønskede handlinger. I stedet for at spørge kunderne efter hvad de ønsker, så designer vi kommunikationen for at tilskynde kunderne til at træffe de valg, vi ønsker.

Kundeprofiler

Ved at få analyseret virksomhedens kundedata og efterfølgende få den kvalificeret, kan vi skabe et overblik over hvem der er virksomhedens mest værdifulde kunder. Så vi kan jagte de rette kunder til virksomheden.

Tal med os

Find ud af hvordan du digitaliserer virksomheden
Hvis du overvejer at sætte skub i din virksomheds digitalisering, kan du trygt stole på appli for levering af de bedste digitale løsninger og tjenester. Kontakt os i dag, så sikrer vi, at din digitalisering kører problemfrit og effektivt.

Tal gratis med en specialist

Eller ring på